Nasza strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie z obecnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu używania cookies i zmianie ich ustawień w przeglądarce w zakładce Polityka Prywatności. zamknij X

Praca

Obecnie prowadzimy rekrutację na następujące stanowiska:

Osoby zainteresowane pracą prosimy o przesłanie swojego CV oraz listu motywacyjnego drogą e-mailową na adres praca@melinski-minuth.com.pl. W tytule prosimy wpisać „nazwę stanowiska”.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Dynamika w branży targowej oraz systematyczny wzrost liczby realizowanych projektów sprawia, że jesteśmy otwarci na spontaniczne kandydatury.

  • Jeśli chciałbyś spróbować swoich sił, przy realizacji międzynarodowych projektów,
  • Jeśli lubisz działać i angażować się w to, co robisz,
  • Jeśli cenisz sobie różnorodność wykonywanych zadań,
  • Jeśli spełniasz się, gdy możesz proponować własne rozwiązania i pomysły,
  • Jeśli potrafisz współpracować,
  • Jeśli szukasz pracy, w której będziesz miał(a) szansę się wykazać, a Twoja inicjatywa zostanie doceniona…

Wykreuj przestrzeń, wykreuj siebie.

Chętnie dowiemy się czegoś o Tobie.
+ 48 61 842 92 83
praca@melinski-minuth.com.pl

Praktykant/Projektantka do działu projektowego

Praktykant/Projektantka do działu projektowego

 

Zadania:

  • wsparcie działu w jego bieżących zadaniach,
  • pomoc doświadczonym projektantom przy wykonywaniu wizualizacji stoisk oraz tworzeniu grafik,
  • współpraca z działem produkcji,
  • współtworzenie dokumentacji technicznej.

 

Do aplikowania zachęcamy osoby, które:

  • posiadają dobrą znajomość programów 3ds Max i Adobe Photoshop,
  • posiadają własnego laptopa z wymaganym oprogramowaniem,
  • potrafią pracować w zespole,
  • są elastyczne i dostosowują się do dynamicznie zmieniającego się tempa pracy,
  • potrafią w sposób komunikatywny posługiwać się językiem angielskim,
  • cechują się: kreatywnością, dokładnością, terminowością, odpowiedzialnością i doskonałą organizacją pracy;

Oferujemy:

  • miesięczne praktyki studenckie w miesiącach: czerwiec, lipiec, sierpień,
  • pracę od poniedziałku do piątku, w godzinach 8.00-16.00,
  • możliwość rozwoju umiejętności pod okiem doświadczonych i nagradzanych projektantów,
  • zdobycie doświadczenia zawodowego w dziedzinie zabudowy targowej – obszarze o dużym potencjale rozwojowym,
  • przyjazną atmosferę i pracę w dynamicznym zespole.

 

Zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie dokumentów aplikacyjnych na maila:

 

praca@melinski-minuth.com.pl

 

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o umieszczenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Project Manager / Projektant Stoisk Targowych

Project Manager / Projektant Stoisk Targowych

Obowiązki:

  • Kompleksowe zarządzanie projektem w oparciu o oczekiwania klienta (projekt, specyfikacja techniczna)
  • Planowanie, przygotowanie oraz nadzór nad realizacją stoisk w oparciu o ściśle określone ramy czasowe i budżetowe
  • Opracowywanie kalkulacji i kosztów projektowych oraz ich optymalizacja
  • Efektywna komunikacja z członkami zespołu projektowego oraz z klientami
  • Przygotowywanie i dostarczanie wymaganych raportów
  • Analiza wyników i wskazanie obszarów problemowych
  • Proponowanie innowacyjnych rozwiązań w odniesieniu do projektowania i budowy stoisk targowych
  • Bieżące wprowadzanie zmian w projekcie, identyfikacja zagrożeń i opracowywanie planów awaryjnych

Wymagane kwalifikacje:

  • Preferowane wykształcenie wyższe techniczne
  • Doświadczenie w branży targowej i / lub branży eventowej
  • Znajomość AutoCAD i innego oprogramowania, takiego jak: Corel Draw, 3ds Max Photoshop, vectorworks będzie dodatkowym atutem
  • Znajomość MS Office (Word, Excel)
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • Mile widziana znajomość innych języków obcych
  • Zdolności komunikacyjne oraz umiejętność pracy w zespole
  • Zdolność pracy pod presją czasu
  • Gotowość do podróżowania

 

Oferujemy :

  • Zatrudnienie w wiodącej firmie w branży targowej
  • Udział w interesujących międzynarodowych projektach
  • Przyjazne środowisko pracy wspierające rozwój osobisty i własne inicjatywy
  • Możliwość elastycznych form zatrudnienia

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie swojego CV wraz z listem motywacyjnym na adres: praca@melinski-minuth.com.pl  z dopiskiem Project Manager / Projektant Stoisk Targowych.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Stolarz

Wymagania:

  • Znajomość rzemiosła stolarskiego
  • Doświadczenie w obsłudze maszyn stolarskich
  • Umiejętność czytania rysunku technicznego
  • Mile widziane doświadczenie w branży targowej lub związanej z wykańczaniem wnętrz
  • Samodzielność

Oferujemy:

  • Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie branży targowej
  • Rozwój zawodowy poprzez udział w ambitnych projektach
  • Wysokie zarobki
  • Pracę w Poznaniu

 

 

List motywacyjny oraz CV prosimy przesłać drogą e-mailową na adres praca@melinski-minuth.com.pl a w tytule prosimy wpisać „STOLARZ”.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Magazynier

Wymagania:
–  doświadczenie na stanowisku magazyniera,
–  uprawnienia i doświadczenie do pracy na wózku widłowym,
–  znajomość zagadnień gospodarki magazynowej,
–  pracowitość, sumienność, dokładność, dyspozycyjność
–  umiejętność pracy w zespole,
– staranność i zaangażowanie,
–  umiejętność pracy pod presją czasu,
–  samodzielność,
–  niekaralność,

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • szkolenie teoretyczne i praktyczne do wykonywanej pracy,
  • możliwość uczestnictwa w interesujących projektach
  • pracę pełną wyzwań w młodym dynamicznym zespole, w renomowanej firmie          w branży targowej.

Osoby zainteresowane pracą prosimy o przesłanie swojego CV oraz listu motywacyjnego za pomocą przycisku APLIKUJ

lub

na adres siedziby firmy: ul. Obornicka 253a,b 60-693 Poznań

w tytule prosimy wpisać „MAGAZYNIER”.

 

Zgłoszenia przyjmujemy do 20 Lutego 2016r.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Monter Stoisk Targowych

Wymagania

  • umiejętności manualne, tzw. „złota rączka”,
  • zaangażowanie oraz chęć do pracy,
  • mile widziani stolarze oraz cieśle, a także malarze z umiejętnością szpachlowania,
  • mile widziana znajomość języka obcego (angielski, niemiecki, hiszpański).

 

Oferujemy:

  • możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,
  • możliwość uczestnictwa w interesujących projektach na terenie Europy (między innymi Anglia, Niemcy, Hiszpania, Francja),
  • pracę pełną wyzwań w młodym i dynamicznym zespole, w renomowanej firmie w branży targowej.

Osoby zainteresowane pracą prosimy o przesłanie swojego CV oraz listu motywacyjnego drogą e-mailową na adres praca@melinski-minuth.com.pl, a w tytule prosimy wpisać  „MONTER”.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

Elektryk

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za magazyn, wydawanie materiałów do produkcji i do wysyłki, składanie zamówień, odbiór zamówionego materiału oraz zapakowanie materiału do transportu.

Wymagania

  • niekaralność;
  • wykształcenie zawodowe lub techniczne;
  • mile widziane doświadczenie w zawodzie;
  • samodzielność;
  • mile widziane uprawnienia SEP
  • prawo jazdy kat. B,
  • staranność, dokładność, rzetelność i zaangażowanie,
  • umiejętność czytania rysunku technicznego,
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,

 

 

Oferujemy:

 

  • pracę od zaraz w Poznaniu,
  • możliwość rozwoju poprzez uczestnictwo przy projektach targowych na terenie Europy (między innymi Anglia, Niemcy, Hiszpania, Francja),
  • pracę pełną wyzwań w młodym dynamicznym zespole, w renomowanej firmie w branży targowej.

Forma zatrudnienia umowa zlecenie lub własna działalność gospodarcza

 

List motywacyjny oraz CV prosimy przesłać drogą e-mailową na adres praca@melinski-minuth.com.pl a w tytule prosimy wpisać  „ELEKTRYK”.

 

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.

 

Lakiernik

         „Exhibition Services Leader 2000 & 2010”

Firma MELIŃSKI MINUTH  Sp.z o.o zajmująca się projektowanie i budową stoisk targowych o wiodącej pozycji na rynku poszukuje do pracy

Lakiernik

Wymagania:

  • doświadczenie
  • umiejętność przygotowania elementów do lakierowania/ lakierowanie
  • umiejętność czytania rysunku technicznego
  • doświadczenie w branży targowej lub związanej z wykańczaniem wnętrz mile widziane
  • umiejętność pracy pod presją czasu
  • dyspozycyjność

Oferujemy:

  • Współpracę z dynamicznie rozwijająca się firmą w branży targowej (Poznań)
  • Możliwość rozwoju poprzez uczestnictwo w interesujących projektach
  • Wysokie zarobki adekwatne do umiejętności i zaangażowania
  • Lokalizacja zakładu w Poznaniu

List motywacyjny oraz CV prosimy przesłać drogą e-mailową na adres praca@melinski-minuth.com.pl a w tytule prosimy wpisać  „Lakiernik”.

Zgłoszenia przyjmujemy do 30 października  2016r.

Wysyłając dokumenty prosimy o załączenie klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)”.